The sims 4 uitdagingen!

Alfabet Challenge


Wat je moet weten voor je meedoet.

Wat is de alfabet challenge?
Ik bouw een pand in de vorm van een letter uit het alfabet en plaats dit op mijn galerij. (SimGandr_PoW)
Jij kan dit pand downloaden en mag het helemaal aan gaan kleden met meubeltjes, vloerbedekking en behang. De tuin mag je ook helemaal indelen zoals je zelf wil. Maar let op... Er zijn wel spelregels aan verbonden.

Wie mogen er meedoen?
Iedereen die het leuk vind om mee te doen. Je hebt niet alle pakketten nodig, je kan lekker meedoen met wat je hebt. Belangrijkste is dat je het leuk vind om mee te doen.

Kan ik mods of CC gebruiken?
Nee, je mag alleen gebruiken wat er voor de Sims 4 door EA zelf is uitgegeven. Je mag WEL gebruik maken van de bb.moveobjects on, bb.showhiddenobjects, bb.showliveeditobjects en de bb.ignoregameplayunlocksentitlement cheat codes.

Wat zijn de spelregels?
* Je hebt exact de hele maand de tijd om je creatie te maken. Vanaf de eerste van de maand tot de laatste dag van die maand. Op de laatste dag zullen alle inzendingen verzameld worden en in mijn stream bekeken worden. (https://www.twitch.tv/simgandr_packofwolves)
* Om het voor mij makkelijker te maken om jou creatie te kunnen vinden moet je in de beschrijving van je pand het volgende vermelden: #PoW(gevolgd door de letter van het alfabet van het huis). Dus bijvoorbeeld voor de letter A is dat: #PoWA voor de letter B is dat: #PoWB enz.
* In het pand moet je minimaal hebben (ALS je er een woning van maakt): 
- 2 slaapkamers (waarvan er zowiezo 1 een volwassenen slaapkamer moet zijn).
- 1 badkamer (met toilet anders moet je apart een toilet maken)
- 1 keuken
- 1 woonkamer
- 1 toilet (als je deze NIET in de badkamer erbij gezet hebt).
- In de beschrijving van je pand (voor je dit naar de algemene galerij plaatst waar ik het kan ophalen) moet je wel de gekoppelde # ingeven. Anders wordt het lastig zoeken voor me. Dus #PoW en dan eraan vast de letter waarvoor jij jou pand inzend.
Je inzending moet dus uiterlijk online staan op de LAATSTE dag van de maand voor 6 uur in de avond. 
Lukt het je niet om jou pand op dat moment af te krijgen, geen nood, ik zal dan je creatie de volgende kijk sessie meenemen. Maar dan moet je een maand wachten dus.

En dat is alles. Ik ben super benieuwd naar jullie creaties. En bedenk, er is geen beste of mooiste. Wat er is zijn allemaal hele creatieve mensen die hun eigen draai aan een pand geven met hun aankleding en die daar hopelijk ook heel veel plezier aan hadden.

De letter A challenge: 1 mei t/m 31 mei

De letter B challenge: 1 juni t/m 30 juni (Er was een tweede letter b gemaakt met een wat bredere buik zodat die wat beter ingekleed kon worden. Dank aan >> Tatsje1969 <<

De letter C challenge: 1 juli t/m 31 juli

De letter D vanaf 1 augustus t/m 31 augustus